blogs
10 mei, 2021

Kies voor kwaliteit, ga voor ons eigen NL Label!

Kies voor kwaliteit, ga voor ons eigen NL Label!


We horen vaak dat klanten na jaren nog steeds blij zijn met hun interieur. We kunnen geen beter compliment krijgen! Maar niet alleen onze expertise staat ten grondslag aan een droominterieur, ook onze merken dragen daaraan bij. In onze winkel vind je uitsluitend kwaliteitsmerken. Daarnaast selecteren wij jaarlijks de mooiste producten van onze merken, en voegen deze samen in onze eigen NL Label collectie. Kies je voor NL Label, dan kies je voor kwaliteit!

Verdwaal je al snel in alle keuzemogelijkheden voor je huis? Ga je voor vloer- wand- of raamdecoratie van NL Label dan hoef je niet meer te kiezen uit honderden stalen, kleuren en motieven. Dat hebben wij namelijk al voor je gedaan. Uit de collecties van onze A-merken hebben wij de meest populaire, trendy en kwalitatieve producten gekozen en samengebracht in onze NL Label collectie. Een prachtige, up-to-date collectie met de juiste prijs. Dat is NL Label.

bha-2021-Q1-Slaapkamer 2 1-web.jpg

A-merk kwaliteiten

Heb je ook zo’n hekel aan slecht bedienbare zonwering, vloerkleden die snel slijten of ‘krasvaste’ vloeren waarop je alles ziet? Ervaar het gemak en plezier van onze kwaliteitscollectie. Gemaakt met oog voor de fijnste details en het eenvoudigste gemak. Het is het dubbel en dwars waard! We vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk interieuradvies, bij ons in de winkel of bij je thuis! Bekijk hier hoe je een afspraak maakt.

Hoofdbeeld.jpg

Veelzijdig PVC van NL Label

In de NL Label collectie hebben we een grote selectie PVC vloeren opgenomen. De mooiste vloeren in visgraat, een rechte plank, tegels of Hongaarse punt gecombineerd met de kwaliteit van onze A-merken. Voor PVC kun je kiezen uit een verlijmde variant (dryback) en een clickvariant. Onze adviseurs kunnen je vertellen welke vloer geschikt is voor jouw woonsituatie.

Ardesch-2020-interieuradvies-_LDJ4270-web.jpg

Wat je interieurvraag ook is, wij zijn er voor je. Neem contact met ons op voor vragen, kom langs in de winkel of maak direct online een afspraak en start met het realiseren van jouw woondromen. Meer informatie over onze collecties en ons persoonlijke advies lees je ook in het nieuwe Style magazine!