Plisségordijnen voorecht élkeraamvorm

Als er één vorm van zonwering is die flexibel te noemen is dan zijn het wel de Plissé Shades, ofwel plissé gordijnen. Met deze geplooide gordijnen regel je perfect de lichtinval in elke ruimte in huis.

Wat zijn plisségordijnen?

Plisségordijnen bestaan uit een geplooide stof die je omhoog en omlaag beweegt om de gewenste lichtinval te regelen. Onze plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en in verschillende transparantieniveaus. Van transparant, semi transparant en lichtdoorlatend voor sfeervol gefilterd licht tot verduisterend voor de slaapkamer. Met de handige top-down/bottom-up bediening kun je met deze flexibele raamdecoratie de lichtinval perfect regelen voor elke ruimte in huis.

Voor elke ruimte in huis

Plissé Shades kunnen worden voorzien van een Topar® coating om licht en hitte te weren. Plissé Shades zijn hierdoor erg geschikt voor bijvoorbeeld een serre omdat ze zonnewarmte en fel licht reflecteren en daarnaast zorgen voor extra isolatie. Er kan ook gekozen worden voor een DustBlock® coating die speciaal vuil- en waterafstotend is. Handig voor in de keuken of badkamer.


Hoe bedien je plisségordijnen?

Plissé Shades beschikken over de zogenaamde top-down/bottom-up functie. Bij de meeste zonwering kun je alleen de onderkant of onderlat naar boven bewegen. Met een top-down bottom-up systeem kun je niet alleen de onderlat naar boven bewegen, maar óók de bovenlat naar onderen bewegen. Hierdoor kun de gordijnen in elke gewenste stand vastzetten. Je kunt het gordijn van boven naar onder dicht doen (top-down) of je trekt het van onder naar boven (bottom-up). Maar het is ook mogelijk het gordijn ergens in het midden van het raam te laten hangen.

Geschikt voor elke raamvorm

Extra bijzonder aan deze vorm van zonwering is dat plisségordijnen op nagenoeg alle raamvormen te monteren zijn. Van een rond raam tot een driehoekig raam of een andere bijzondere vorm. De gordijnen zijn speciaal ontworpen voor draai-kiepramen, deuren en ramen met bijzondere vormen. De Plissé Shades worden op maat gemaakt, hierdoor sluiten ze altijd naadloos aan op jouw raamvorm en interieur.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van plisségordijnen voor jouw woning? Kom langs in onze winkel of maak hieronder vast een afspraak!
ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.