Houd de warmtebuiten met Duette®Shades

Het is echt zomer in Nederland en de hittegolf houdt de komende dagen even aan. Op al te veel hitte zit niemand te wachten. Wij geven je daarom tips om het binnen koel te houden.

Kies voor Duette® Shades

De honingraatstructuur van Duette® Shades houdt de lucht vast op waardoor de hitte van de zomer wordt geweerd. Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie naast decoratief ook isolerend en geluiddempend, dat is fijn voor de akoestiek in je woning. Met hun driedimensionale karakter geven Duette® Shades net wat extra's aan je interieur, de zonwering is namelijk niet alleen praktisch, maar ook mooi om te zien.

De mogelijkheden van Duette® Shades

Duette® Shades zijn leverbaar in meerdere stofsoorten en kleuren zodat de zonwering perfect bij een nieuwe of bestaande inrichting past. Ook kun je kiezen uit drie verschillende plooibreedtes, namelijk: 25, 32 en 64 millimeter. De gewenste en perfecte balans tussen lichtinval en privacy kan bepaald worden door de drie transparantieniveaus (doorschijnend, lichtdoorlatend en verduisterend) en met het top-down/bottom-up systeem kun je de zonwering openen vanaf onder, vanaf boven of ertussenin. Duette® Shades kunnen ook gecombineerd worden met PowerView® bediening.

Duette® Shades zijn geschikt voor vrijwel alle soorten ramen en deuren. Denk bijvoorbeeld aan boogramen, erkers en hoekramen, trapezoïden, ovale en ronde ramen, glazen schuifdeuren, dakramen en ook voor badkamerramen en keukenramen. In de badkamer en keuken kun je de Duette® Shades combineren met de zogenoemde DustBlock® bewerking met een antistatische, vocht- en vuilafstotende werking. Hierdoor is de zonwering eenvoudiger te reinigen.

Andere tips om de hitte buiten de deur te houden:

  • Houd de zon buitenshuis met een goede zonwering. Buitenzonwering houdt de warmte het beste buiten.
  • De vroege ochtend is het beste moment om je huis te luchten. Het is dan nog koel buiten. Zet alle deuren en ramen tegen over elkaar open en laat het lekker doorwaaien. Denk wel aan de horren, hiermee kun je de boel lekker laten luchten zonder dat vliegen en muggen je huis binnenkomen.
  • Houd overdag deuren, ramen en zonwering zoveel mogelijk gesloten, zodat de warme lucht niet naar binnen komt.

Wil je meer weten over Duette® Shades of andere vormen van zonwering? We helpen je graag het binnen koel te houden. Kom langs in de winkel of maak alvast een afspraak via het formulier hieronder.

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.