Woontrend:Scandinavischpastel

De sfeer van Scandinavië met veel natuurlijke materialen. Van papier en gevlochten rotan tot onbewerkt hout. Aangevuld met frisse pasteltinten voor het ultieme voorjaarsgevoel. Met als resultaat: een rustgevend en huiselijk thuis. Maak kennis met deze frisse woontrend.

Een typisch Scandinavisch interieur

Een houten vloer vormt de perfecte basis voor een Scandinavisch interieur. Een lichte vloer in hout of houtlook is heel geschikt voor deze woontrend. In onze collectie vind je verschillende houten vloeren, maar ook houtlook vloeren die er heel natuurgetrouw uit zien. Laminaat bijvoorbeeld: een onderhoudsvriendelijke, hygiënische en eenvoudig te leggen vloer. Laminaat uit de NL Label collectie is verkrijgbaar in diverse, natuurlijke houtkleuren met en zonder structuur. Of een pvc vloer: hiermee haal je de uitstraling van een houten vloer in huis, maar dan van kunststof. Hierdoor is de vloer geschikt voor badkamer, toilet en keuken én een ideale oplossing voor vloerverwarming. Door de structuur voelt de vloer natuurgetrouw aan.

Subtiele accentkleuren

Kies één of meerdere accentkleuren en gebruik deze subtiel in je interieur. Scandinavische interieurs ogen vaak heel rustig. Door één accentkleur te kiezen en door de ruimte te gebruiken, wordt het een mooi en rustig geheel. Kleuren die passen bij deze woontrend: oudroze, vergrijsd blauw en mintgroen.

Strak lijnenspel met raamdecoratie

Wat raamdecoratie betreft gaan Scandinaviërs voor strak. Dit kan in allerlei vormen, de raamdecoratie in onze collectie leent zich perfect voor deze woontrend. Kies bijvoorbeeld voor strakke witte shutters, mooi in combinatie met een wand in een pasteltint of ga voor een verticale jaloezie die de hoogte van de ruimte benadrukt.

Ook een overgordijn in een mooie stof, bijvoorbeeld in de door jou gekozen accentkleur is een prachtige optie om van je huis een Scandinavisch geheel te maken. Scandinaviërs zijn dol op stoffen: kom langs in de winkel om de verschillende gordijnstoffen te bekijken en voelen.

gratis interieuradvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.