Oktober woonmaand bij Berg&Berg Den Haag

Samen creëren we het wauw-effect!

Thuiskomen bij jezelf. Een huis waarin jij je goed voelt! Dat is het doel van een persoonlijk interieuradvies. Met een andere kijk op kleuren en materialen kom je tot de meest verrassende combinaties voor je interieur. De mogelijkheden zijn er, ...
Lees meer

Bekijk ons vernieuwde lookbook

Vind jij het lastig om een woonstijl te kiezen voor je (toekomstige) huis? Ben je al maanden aan het ‘pinnen’ op Pinterest en heb je al 101 woonwinkels bezocht? Er zijn ook zo veel stijlen en producten waaruit je kan kiezen. En is het realiseerbaar voor jouw woning? Allemaal vragen waarop wij het antwoord weten! Kom met je ideeën naar de winkel en wij helpen je met een persoonlijk interieuradvies. Samen creëren we het wauw-effect!

Wil je toch liever nog wat gerichter inspiratie opdoen? Online hebben we de nieuweste collecties van onze merken voor je verzameld in het lookbook, we houden je regelmatig op de hoogte van trends via onze blog en vergeet niet onze Style inspiratiemagazines!

Laat je verrassen! Zo ziet een interieuradvies eruit:

Vanaf het eerste moment dat je nadenkt over (ver)bouwen of een frisse wind door je interieur, is het verstandig om een binnenhuisadviseur om advies te vragen. Wij kunnne je altijd verrassen met een geheel interieurplan! Kom langs in onze winkel of maak een afspraak via het afspraakformulier. Wij inventarieren jouw wensen en de manier waarop we jou het beste kunnen helpen.

Kom je bij ons langs voor advies, bereid je dan goed voor. Bijvoorbeeld middels een moodboard, inspiratiebeelden uit het lookbook, foto’s en de bouwtekening. Wij inventariseren je wensen en samen doen we inspiratie op in de winkel en middels interieurstalen.

Vervolgens werken we het interieur uit in een schets. Vind je het moeilijk om het interieur te visualiseren? Dan maken we graag een 2D tekening of 3D ontwerp. Ons advies moet verder niet alleen mooi zijn, maar moet ook kloppen. We houden daarom ook rekening met technische aspecten zoals de afmetingen en mogelijkheden. Vraag onze adviseurs naar meer informatie over ons (technische) advies.

Om een goed beeld te krijgen van de woning komen we graag bij je thuis om de producten in te meten. Zo meten we bijvoorbeeld welke maat de raamdecoratie moet hebben. Vervolgens kunnen we die op maat voor jou bestellen. Ook beoordelen we de kwaliteit en ondergronden van muren en vloeren.

Als op de afgesproken termijn alle vloer-, wanden raamdecoratie zijn geleverd, komen onze eigen vakmensen jouw woning stofferen. Jouw stylist houdt onderwijl contact en kun je altijd vragen stellen. We vertrekken pas als het interieur geheel naar wens is opgeleverd. 

Wauw! Wat is het mooi geworden. Het genieten kan beginnen!

accordion

Maak een afspraak voor interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief

Inspiratie en tips voor een fijn thuis

Klik om de afbeelding te vergroten

Woon je in de regio Den Haag, Rijswijk ZH en Voorburg? Dan is Berg&Berg Den Haag jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Berg&Berg Den Haag jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Klik om de afbeelding te vergroten

De mooiste collectie gordijnen in de regio Beilen, Assen, Hoogeveen en Emmen vind je bij Vinke Beilen.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Vinke Beilen jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.